BrusselArt

Kunstenfestivaldesarts 2019

04/05/2019 tot 25/05/2019 - 00:00u tot 00:00u

Het Kunstenfestivaldesarts is een internationaal festival van de hedendaagse creatie: theater, dans, performance, film en beeldende kunst komen er aan bod. Het vindt elk jaar plaats in mei, gedurende drie weken, in een twintigtal Brusselse theaters en kunstencentra en op verrassende plekken in de stad.

Het festival biedt de kans om zowel Belgische, Europese en internationale artiesten te ontdekken, die een eigenzinnige kijk hebben op de wereld. Als internationaal project verdedigt het festival een open ingesteldheid en wil het mensen stimuleren hun perspectief in vraag te stellen.

Foto: Workshop WITHIN met artist TAREK ATOUI (c) Bea Borgers 
 

Je kan jaarlijks op verschillende manieren deelnemen aan het festival:

- Je kan deelnemen als vrijwilliger in de avondploeg. Een fijne manier om mensen te leren kennen, veel voorstellingen te zien en/of je Frans/Nederlands/Engels te oefenen.
- Er zijn vaak participatieve projecten, waarbij  we bewoners van de stad vragen om een voorstelling mee vorm te geven of op het podium te staan.
- Als vereniging, kan je steeds een (gratis) inleiding of voorbereidende workshop aanvragen. We komen graag langs, ter voorbereiding van je (groeps)uitstap!
- Het festival werkt op lange termijn samen met verschillende hoge- & secundaire scholen, jeugdhuizen & verenigingen. Aarzel niet om ons te contacteren om te bekijken hoe we een samenwerking & traject op maat van jouw organisatie kunnen uitwerken!


Meer info vind je op www.kfda.brussels

Contact: Anne Watthee, verantwoordelijke publiekswerking
anne@kfda.be – 02 226 45 73

Extra info